Nieuws Antwerpen Pieter Vandenbulcke gaat Organi leiden

Pieter Vandenbulcke gaat Organi leiden

Pieter Vandenbulcke gaat Organi leiden

pieterPieter Vandenbulcke is aangesteld tot de nieuwe managing director bij Organi. Geert Grauwet, die in 1985 het bedrijf overnam, gaf de fakkel door. Pieter Vandenbulcke werkt sinds september 2000 bij Organi en was voorheen onder meer sales and marketing manager van het bedrijf. Sinds 2007 maakt hij deel uit van het management en sedert 2008 is hij ook mede-aandeelhouder bij Organi.

Geert Grauwet blijft van zijn kant CEO van de firma. Na de functie-overdracht gaat hij  zich voornamelijk concentreren op het uitzetten van de strategie, het financieel en personeelsbeheer

Met de aanstelling van Pieter Vandenbulcke kiest Organi voor verdere continuïteit en groei. De visie waarin de klant centraal staat, wordt aangehouden om zo de uitdagingen, eigen aan de verschillende marktsegmenten, het hoofd te bieden. Pieter is vast van plan om Organi verder te profileren als stabiele en innovatieve partner. “Naast de blijvende inspanningen bij bestaande klanten zetten we ook sterk in op nieuwe initiatieven naar bedrijven die ons nog niet kennen, om onze positie in de markt te versterken”, aldus Pieter Vandenbulcke.

Organi (Wilrijk) wil ook in 2016 opnieuw mooie groeicijfers halen. In het kader van deze groeistrategie heeft het de afgelopen jaar sterk geïnvesteerd in technologie, mensen en infrastructuur. Samen met haar partners en klanten heeft Organi een duidelijke roadmap gedefinieerd voor haar ERP software en dienstverlening zodat de bedrijfsprocessen in de vier kernsegmenten, (gerechtsdeurwaarderskantoren, accountantskantoren, handelsbedrijven en logistieke dienstverleners) optimaal ondersteund blijven.

Organi stelt 76 mensen te werk en realiseert een omzet van meer dan 8 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.