pizza

Pizza Company best beoordeelde bezorgrestaurant in Antwerpen

 

 

pizzaBezorgrestaurant Pizza Company is volgens de klanten het beste bezorgrestaurant in Antwerpen van het afgelopen jaar. Op de tweede en derde plaats volgen bezorgrestaurants Pizza Delicio en Pizza Campus Express. Die score is af te lezen van de  boordelingen die op de eten-bestelsite Pizza.be zijn geplaatst. Via die site bestellen honderduizenden Belgen maandelijks een bezorgmaaltijd.
De familie Yaramis, eigenaar van Pizza Company, is blij met de prijs: “ Voor het tweede jaar op rij winnen we deze titel, wat ons motiveert om volgend jaar minstens even goed of nog beter te doen.”
Het best beoordeelde bezorgrestaurant van heel het land ligt in Leuven: pizzeria Kingslize. Opvallend is dat in zowat elke Vlaamse stad een pizzeria verkozen werd tot best beoordeelde bezorgrestaurant. In Brussel en Wallonië is er meer verscheidenheid, met onder andere een Vietnamees restaurant als winnaar in Brussel, een Libanees restaurant in Luik en snack/pitta in Bergen.

Siska De Lombaerde van Pizza.be zegt: "Het aanbod op Pizza.be wordt gesorteerd op basis van afstand, populariteit en beoordelingen. Op deze manier kunnen bezoekers zo snel mogelijk een restaurant vinden dat op dat moment het meest relevant is.” Eten bestellen en laten leveren is populair bij de Belgen. Takeaway.com, het moederbedrijf van Pizza.be, ontving in het derde kwartaal van 2016 bijna 6 miljoen bestellingen in de Benelux. Dat is 33% meer ten opzichte van hetzelfde kwartaal in 2015.