Nieuws Antwerpen PLATO laat van zich horen

PLATO laat van zich horen

PLATO laat van zich horen

PLATO Voka Antwerpen-Waasland hield op vrijdag 10 februari een geslaagde infosessie bij B&B Locks in Wommelgem. PLATO is het platform voor kmo-bedrijfsleiders die met andere collega-ondernemers ervaringen willen uitwisselen over managementtopics. Het is een uniek, interactief lerend netwerk voor groeibedrijven. Dit peterschapsproject brengt vaste groepen van vijftien ondernemers tien keer per jaar samen onder begeleiding van een gastexpert en ervaren kaderleden uit grote bedrijven en/of kmo-bedrijfsleiders, de PLATO-m/peters.

B&B Locks zaakvoerster Nathalie Boeckx legde aan de aanwezigen uit waarom zij zich tot tweemaal toe opnieuw ingeschreven heeft voor het PLATO-traject. “Voor mij betekent PLATO inspireren én motiveren. Dit probeer ik te doen tijdens de sessies. Even uit de dagelijkse routine stappen om je ogen en oren te openen voor collega-ondernemers van alle leeftijden. PLATO, dat is vleugels geven én krijgen voor positief ondernemerschap!”

PLATO is een ideaal klankbord voor individuele vragen, noden en ideeën van ondernemers omdat de focus niet ligt op theoretische verhalen of gastcolleges, maar wel op kennisoverdracht via concrete ervaringen uit de praktijk met de bedoeling te leren van elkaar. Op een zeer transparante en open manier worden problematieken of cases binnen kmo’s op tafel gelegd in een vertrouwelijke omgeving waar wederzijds respect heerst.

Kmo-bedrijfsleiders die meer over PLATO wensen te vernemen, kunnen contact opnemen met het PLATO Voka Antwerpen-Waasland team.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.