Podcast laat ondernemers kennis maken met Denemarken: “Een voorbeeld als het gaat om duurzame praktijken”

In het derde seizoen van de CARE principles neemt podcasthost en brandexpert Isabel Verstraete haar luisteraars mee naar Denemarken. "Het is een voorbeeld voor de wereld als het gaat om het creëren van welvaart en het omarmen van duurzame praktijken."

Van grote bedrijven tot start-ups en door verschillende industrieën heen. In het nieuwe seizoen van The CARE Principles gaat de Antwerpse Isabel Verstraete in gesprek met Deense bedrijfsleiders over sociaal en duurzaam ondernemen. Want Denemarken is volgens haar niet alleen het land van een van de gelukkigste volken ter wereld, maar ook een voortrekker in groene transities die "waardevolle lessen voor het zorgen voor mens en planeet" te beiden heeft.

In twintig afleveringen duikt Verstraete in verschillende bedrijfsculturen, op zoek naar het antwoord op de vraag hoe welvaart en duurzaamheid te combineren zijn. Met haar podcast wil ze die inzichten ook delen met andere ondernemers.

"Ik ben ontzettend enthousiast om te delen wat ik heb geleerd van de inspirerende leiders die ik heb geïnterviewd", zegt de podcasthost. "Hun ervaringen en inzichten kunnen ons allemaal helpen om beter zorg te dragen voor de mens en de planeet."