PODCAST: topchef Filip Claeys over De Jonkman
Host Sabine Goethals praat met gastronomen over hun passie voor gastronomie in de breedste zin van het woord: de carrière, dé HoReCa, het ondernemerschap, de kunst van het koken, de cultuur van voedsel en dranken en het belang van gastvrijheid. Sabine ontvangt in de komende maanden tijdens dit eerste seizoen 9 toppers uit de horeca.
Sabine Goethals praat met Filip Claeys van De Jonkman** in Brugge. Filip noemt zichzelf een laatbloeier’ in de horeca; kijkt nog steeds op naar zijn leermeesters: zijn papa, naast Geert Vanhecke van destijds De Karmeliet*** en Sergio Herman van Oud Sluis***. In zijn keuken hebben lokale producten en verse vis uit onze eigen Noordzee sowieso een prominente plek!
CREDITS
Founder & Host: Sabine Goethals
Satellite Gourmet is een productie van Viewfalls en loopt in samenwerking met Made in.
VOLG DE PODCAST VIA ITUNES https://podcasts.apple.com/be/podcast/5-filip-claeys/id1563052118?i=1000525880826&l=nl
SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWBRIEF EN MIS GEEN ENKELE STRAFFE PODCAST
https://www.made-in.be/nieuwsbrief/
Veel gelezen in deze regio
Daar zijn de eerste elektrische ezels van Donkey Republic: “Alternatief voor mensen die verder van Antwerpen wonen”
ANTWERPEN, SINT-NIKLAAS - De eerste oranje, elektrische deelfietsen van Donkey Republic duiken op in het Antwerpse straatbeeld. De volgende weken en… Lees meer
Bedrijf uit Retie brengt Kempense crypto naar de tapkraan: “Praktisch, maar ook gewoon leuk”
BORGERHOUT, RETIE - Frank Vanderlinden (47), Nico Plinke (39) en Koen Daemen (49) maken van Schoonbroek (Retie) de onbetwiste fintech-hoofdstad… Lees meer
Reageer op dit bericht
Graag een reactie plaatsen op dit bericht? Registreer je dan nu op made-in.be
Heb je al een Made in-account?
Klik dan hier om in te loggen