Nieuws Antwerpen POM Antwerpen zoekt opvolger voor Luc Broos

POM Antwerpen zoekt opvolger voor Luc Broos

POM Antwerpen zoekt opvolger voor Luc Broos

ANTWERPEN – De Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij (POM) Antwerpen zoekt een opvolger voor algemeen directeur Luc Broos, die na 15 jaar de fakkel doorgeeft. Hij gaat met pensioen.

POM Antwerpen verbetert de ruimtelijke infrastructuur voor de vestiging van het bedrijfsleven door duurzame bedrijventerreinontwikkeling en bedrijvencentra. Bij elke ontwikkeling is er aandacht voor duurzaamheid met groen- en waterbuffers, wegen en fietspaden, gemeenschappelijke parkings en ontsluiting omheen de woonkernen. POM zet voor de versterking van het ondernemerschap in op een aantal speerpuntsectoren: de glastuinbouw, de bouwsector, de chemie & life sciences, de creatieve industrie en de agro-industrie. Daarnaast is er ook regio‐promotie naar China. POM Antwerpen heeft hiertoe een kantoor en een medewerker in Chongqing.

15 jaar lang werd deze missie mee uitgedragen door Luc Broos. Maar in 2021 neemt deze gedreven algemeen directeur afscheid. POM Antwerpen zoekt dus een opvolger, die leiding zal geven aan een enthousiast en dynamisch team van een dertigtal medewerkers: experten, projectmedewerkers en administratieve medewerkers.

POM Antwerpen is gevestigd in het nieuwe provinciehuis in Antwerpen.

Men zoekt een master, of iemand die minstens acht jaar relevante werkervaring als eindverantwoordelijke kan voorleggen.

Solliciteren kan tot en met 1 november 2020. De volledige vacature kan je hier vinden.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.