POM

POM tankt 830.000 euro extra kapitaal

ANTWERPEN – POM wil versneld groeien in België en ook buiten de landsgrenzen treden. Het Antwerpse bedrijf dat betaaloplossingen ontwikkelt om de verwerking van facturen te vereenvoudigen, krijgt daarbij een flinke duw in de rug. Bij een nieuwe kapitaalronde werd 830.000 euro opgehaald.

Enkele business angels uit de netwerken van Be Angels en BAN Vlaanderen hebben 830.000 euro kapitaal vrijgemaakt voor POM. Ook de bestaande aandeelhouders, bestaande uit het management van het Antwerpse bedrijf en B2BOOST namen deel aan de kapitaalronde. POM ziet zijn teller van opgehaald kapitaal zo groeien tot 1,9 miljoen euro.

De middelen moeten de groei van POM in België en erbuiten stimuleren. Verder wordt er geïnvesteerd in de verdere ontwikkeling van het dienstenaanbod om te kunnen blijven inspelen op de veranderende marktomstandigheden. Tot slot wordt het kernteam van POM versterkt. In de Raad van Bestuur treden business angels Jean-Marc Toussaint en Steve Vantorre toe.

Johannes Vermeire, mede-oprichter en ceo POM: “Deze investering geeft ons meer slagkracht in de markt en laat ons toe om onze betaaloplossingen verder te verfijnen. Zo kunnen we steeds meer mensen laten genieten van de eenvoud van betalen en ze verlossen van tijdrovend papierwerk. Ook de factuuradministratie van bedrijven en organisaties zal hier de vruchten van kunnen plukken.”