La Look De pop-up van Ronny & Chris Outlet Fashion blijft tot en met Kerstmis open. Foto: kma

Pop-up outlet met ski- en winterkleding voor alle leeftijden in vroegere La Look

Op het gelijkvloers van de vroegere modezaak La Look in Zandhoven hebben Ronny Clé en Chris Verbaeten van R&C Outlet Fashion uit Herenthout een tijdelijke pop-up tot en met 25 december. Je kan er terecht voor wandel-, winter- en skikleding voor heren, dames en kinderen tegen kleine prijzen.

“We hebben daar al een dikke maand een pop-up gedaan met alles aan 10 euro”, vertelt Ronny Clé. “En dat marcheerde heel goed. Het is dus voor ons wel een aantrekkelijke locatie.”

De pop-up is in de Langestraat 97, in het laatste gebouw van de vroegere melkerij Inza dat er nog staat. In de Jodenstraat in Herenthout heeft R&C Outlet Fashion al een grote winkel met een koopjeshal. “Het gaat om een stockverkoop, met kleding en sjaals van de collecties van vorig jaar. Wij kopen die dan op. We doen veel export, maar houden ook altijd een deel over voor onze eigen winkels. Omdat het outlet is, is alles schappelijk van prijs”, zegt Ronny. “Het gevolg is wel dat niet alle artikelen in alle maten beschikbaar zijn.”

Naast skikleding vind je er ook veel winterjassen, fleecevesten, waterdichte broeken maar ook onesies. “Volgende week komt er nog een deel XL en XXL voor heren binnen en Gerry Weber-jassen voor dames”, aldus de zaakvoerder.

Foto: kma

Foto: kma