Nieuws Antwerpen Pop-up summer BREW opent deuren bij stadsbrouwerij De Koninck

Pop-up summer BREW opent deuren bij stadsbrouwerij De Koninck

Pop-up summer BREW opent deuren bij stadsbrouwerij De Koninck

ANTWERPEN/BERCHEM – 10 juli opent summer BREW, een samenwerking tussen stadsbrouwerij De Konick, cateringconcept Ruigg by Toon De Bock en communicatie & event-agency BUZZ, zijn deuren in de bekende pop-up loods van De Koninck. Tot eind september staan er op de menukaart de brouwsels van De Koninck en gerechten met ambachtelijke producten van allerlei lokale ondernemers.

Verschillende pop-ups passeerden al op de site in de Boomgaardstraat, maar de voorbije zomers bleef het stil. Summer BREW knoopt opnieuw aan met die traditie en brengt zo letterlijk weer leven in de brouwerij. De zomerbar wilt tot en met eind september met onder andere een groene buitenplaats vooral een mooie aanvulling zijn op heel het belevingscentrum van de stadsbrouwerij én omgekeerd.

“Pas helemaal op het eind van de lockdown en mede dankzij de recente versoepelingen werd de knoop doorgehakt om summer BREW daadwerkelijk te laten doorgaan. Het was een huzarenstuk om in deze bijzondere periode vergunningen en heel het logistieke luik op amper enkele weken tijd klaar te krijgen”, vertelt mede-organisator Seppe Slaets van BUZZ.

Op de menukaart van de zomerbar staan centraal: de brouwsels van De Koninck en gerechten met ambachtelijke producten van de buren van De Brouwerij zoals De Laet & Van Haver, Jitsk en Kaasaffineurs Van Tricht. “Wij koken vanuit het hart, met veel passie voor onze basisingrediënten. Wij hechten vooral erg veel belang aan wat er op je bord terechtkomt”, besluit Toon De Bock van Ruigg Catering.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.