Nieuws Antwerpen Progreso zoekt geld via crowdlending

Progreso zoekt geld via crowdlending

Progreso zoekt geld via crowdlending

progresoHet HR softwarebedrijf Progreso  BVBA wil via het systeem van crowdlending een bedrag van € 250 000 ophalen. Het bedrijf biedt daarvoor een rendement aan van 7,5% op jaarbasis. Dit bedrag wordt door particulieren geleend aan Progreso na analyse en goedkeuring van het dossier door Look&Fin.“Crowdlending breidt zich uit naar alle regio’s van het land” zegt Frédéric Levy Morelle van Look@Fin.

Het dossier is sinds gisteren  toegankelijk voor het grote publiek en verwacht wordt dat de financiering zo goed als rond is.   

Progreso is vandaag in handen van het management (de beide oprichters), maar is op zoek naar bijkomende vennoten. Dit zullen dan meteen de eerste vennoten zijn die het bedrijf niet mee hebben opgericht. De crowd-lening wordt gezien als ‘tijdelijke’ financiering, tot de nieuwe vennoten aan boord zijn.

“We hebben een stevige groei gerealiseerd op de 13 jaar dat Progreso op de markt is”, aldus CEO Luc Christiaens.  We willen onze software nog verder ontwikkelen om de grootste te blijven van de lokale aanbieders van HR-software”.

Progreso HR is een webgebaseerd Human Resources Information System dat alle functies voor een modern HR-beleid bevat. Het bedrijf richt zich op organisaties met tussen de 100 en 1500 medewerkers.

Het bedrijf realiseert een omzet van zo’n 2 miljoen euro in haar boekjaar eindigend eind juni 2016 (18 maanden), met een twintigtal medewerkers.

Look&Fin werd opgericht in 2012 en is de Belgische marktleider in crowdlending. Via het platform worden groeiende kmo’s die op zoek zijn naar financiering direct gekoppeld aan particulieren die hun spaargeld willen investeren en opwaarderen.
Look&Fin is toegankelijk voor iedereen die zich gratis inschrijft op www.lookandfin.com.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.