Nieuws Antwerpen Projectontwikkelaar Fides zet kerstboom van licht

Projectontwikkelaar Fides zet kerstboom van licht

Projectontwikkelaar Fides zet kerstboom van licht

De stad Antwerpen lanceerde in november een oproep aan alle Antwerpenaren om verlichting buiten te hangen onder het motto ‘samen verlichten we de winter’. De projectontwikkelaar Fides hing daarom een grote kerstboom van groen licht aan de ramen van haar woonproject Rijnpoort.

Fides maakt gebruik van het woonproject Rijnpoort om in te gaan op de oproep van de Stad Antwerpen. De projectontwikkelaar plaatste een gevelhoge kerstboom in groen licht aan de ramen van het gebouw. Elke avond gaan de lichtjes aan en brengt de kerstboom de stad meer licht.

“Het is dan ook een speciaal jaar. 2020 kan gerust wat extra licht gebruiken”, aldus Fides projectmanager Hannelore Van den fonteyne. “Dus zagen we het dit jaar net iets groter en groener.“

Het woonproject Rijnpoort was vroeger een kantoorgebouw, maar wordt nu onder handen genomen door het Stramien architectenteam om er een nieuwe thuis van te maken voor stadsbewoners. Dit woonproject wordt in het voorjaar van 2021 opgeleverd. Van de 110 appartementen is reeds 65% verkocht.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.