Nieuws Antwerpen Prosource en ProjectPolis bundelen de krachten

Prosource en ProjectPolis bundelen de krachten

Prosource en ProjectPolis bundelen de krachten

RANST/MECHELEN – Het Mechelse bedrijf Prosource bundelt de krachten met ProjectPolis uit Ranst. Samen onderschrijven ze kwalitatief projectmanagement en willen ze hun dienstverlening nog sterker maken. ProjectPolis maakt voor 100% deel uit van Prosource, samen vertegenwoordigen ze meer dan 50 consultants.

Nico Marien, ceo van Prosource, vindt dat door de overname van ProjectPolis zijn bedrijf een belangrijke stap zet in de groei met behoud van het DNA. “ProjectPolis deelt onze passie voor projectmanagement en voor kwalitatieve dienstverlening. Bedrijven die op zoek zijn naar experten in projectmanagement zitten bij ons aan het juiste adres.”

Met Guy Goossens van ProjectPolis aan boord zal Prosource nog meer de nadruk kunnen leggen op de on-boarding, opleiding en coaching van hun medewerkers. Dit met als enige doelstelling een kwalitatieve dienstverlening, en dus tevreden klanten.

“Binnen ons vakgebied, projectmanagement, trekken we met deze overname volop de kaart van professionalisering en kwaliteit”, aldus Guy Goossens, ceo van ProjectPolis. “We merken dat onze klanten en bedrijven, terecht, meer en meer op zoek gaan naar een kwalitatieve en professionele partner, alsook grotere eisen stellen aan hun projectmanagers op gebied van skills en competenties.”

Door deze overname wordt Prosource een zeer sterke speler op de projectmanagementmarkt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.