punt vzw

Punt vzw zoekt bedrijven om boodschap mee uit te dragen

Punt vzw, een organisatie die zich inzet in de strijd tegen seksueel geweld, is op zoek naar ondernemers en bedrijven die hen willen ondersteunen bij het uitdragen van die boodschap. "Door deel te nemen, maak je niet alleen reclame voor je bedrijf, maar draag je ook bij een een belangrijk doel."

Komend weekend organiseert Punt vzw een evenement om hun vijfjarig bestaan te vieren. Daarvoor zijn ze nog op zoek naar partners in de ondernemingswereld die hun steentje willen bijdragen aan het initiatief. Tegelijk krijgen deelnemende bedrijven de kans om hun zaak in de spotlights te zetten op het evenement zelf.

"Wat ze mogen verwachten? Een merkactivatiezone waar jouw bedrijf in de schijnwerpers staat met give-aways, interactieve activiteiten of promotiemateriaal", klinkt het bij de organisatie. "Denk aan een opvallende stand waar je jouw merk kunt presenteren, of zelfs een photobooth voor extra leuke herinneringen."

"Door deel te nemen aan ons evenement, maak je niet alleen reclame voor je bedrijf, maar draag je ook bij aan een belangrijk doel: het mogelijk maken van hulpverlening, want meer dan de helft van onze bevolking krijgt te maken met grensoverschrijdend gedrag. Jouw steun en aanwezigheid maken echt het verschil", besluiten ze.

Geïnteresseerde bedrijven kunnen contact opnemen met de organisatie via: tim.buysse@puntvzw.be