Nieuws Antwerpen QTD Interieurarchitecten opent lifestylewinkel in Brasschaat

QTD Interieurarchitecten opent lifestylewinkel in Brasschaat

QTD Interieurarchitecten opent lifestylewinkel in Brasschaat

BRASSCHAAT – QTD Interieurarchitecten & Lifestyle laat zich niet afschrikken door de coronacrisis en opent een aparte lifestylewinkel in Brasschaat Maria-ter-Heide. Het nieuwe verkooppunt bevindt zich naast het kantoor van Britt Van Aken. De winkel met betaalbare decoratiestukken is organisch gegroeid vanuit haar activiteiten als interieurarchitecte.

QTD startte 3 jaar geleden met het aanbieden van lifestyleartikelen met een kleine shop in shop in het kantoor van QTD Interieurarchitecten zelf. “We zijn toen klein begonnen met enkele decoratiestukken, zoals een mooie lamp waarvoor we dan ook exclusief verdeler werden. Deze activiteit begon hoe langer hoe meer te groeien met een ruimer aanbod van lifestyleartikelen in verschillende prijsklassen”, legt zaakvoerder Britt Van Aken uit.

Toen het hoekpand naast haar kantoor in Maria-ter-Heide vrijkwam, greep de interieurarchitecte meteen haar kans. De voorbije weken werd het interieur van de winkel grondig aangepakt en verbouwd om er alle artikelen mooi en smaakvol te kunnen uitstallen.  QTD Interieurarchitecten & Lifestyle wil met de aparte winkel vooral ook lokaal denken. Zo zijn er geurkaarsen die in de regio worden gemaakt en werkt het in de eerste plaats met Belgische leveranciers. Naast interieur- en lifestyleartikelen bestaat het aanbod in beperkte mate ook uit meubels en tapijten.

“De nieuwe interieurwinkel is in feite een aanvulling op onze ontwerpactiviteiten in het kantoor. In de aparte winkel kunnen we nu een nog grotere collectie tonen en dit tijdens ruimere openingsuren. Tegelijkertijd bekijken we alle artikelen in ons aanbod wel vanuit het oogpunt als interieurarchitecten waarmee we voor zijn op de trends. We overzien het grotere beeld en niet alleen de lifestyleartikelen op zich”, besluit Britt Van Aken.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.