Nieuws Antwerpen Qualivino lanceert magazine

Qualivino lanceert magazine

Qualivino lanceert magazine

wijnQualivino is een bekende wijngroothandel langs de Antwerpsesteenweg in Lier. Het bedrijf is al meer dan 60 jaar actief op de markt en heeft zich al die tijd sterk geprofessionaliseerd. Met de uitgifte van een eigen magazine Most wil Qualivino zijn klanten nog sterker aan zich binden.

Qualivino trok enkele tijd terug een nieuwbouw op langs de invalsweg naar Lier en heeft met zijn eigen proeflokalen, zijn magazijn en zijn winkel een indrukwekkend klantenbestand opgebouwd. Patrick Somers, Marie Jacqmain en hun zoon Olivier Verhelst hebben op die manier een heel eigen markt opgebouwd. Qualivino heeft vandaag meer dan 500 verschillende wijnen in stock en fungeert niet enkel als groothandel maar ook als winkel voor individuele klanten.

Om die markt nog sterker te onderbouwen heeft zoon Olivier Verhelst nu ook een eigen magazine gelanceerd, Most. Daarin gaat het niet enkel om de verschillende wijnen die Qualivino in voorraad heeft. Het is er tevens om te doen de klanten meer informatie over de aangeboden flessen aan te bieden. Verder tips om meer te genieten van een wijn. Er werden reportages bijeengeschreven over de verschilllende wijnstreken in Frankrijk, de wijnboeren enz.

Het magazine zal gelanceerd worden naar aanleiding van de proefdagen op 19/20 maart e.k.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.