Nieuws Antwerpen Radarwerk verhuisd naar Berchem

Radarwerk verhuisd naar Berchem

Radarwerk verhuisd naar Berchem

berchemRadarwerk is verhuisd van Mortsel naar Berchem. Het bedrijf heeft een nieuw geschikt kantoor gevonden op de hoek van de Cogels Osylei en de Uitbreidingsstraat. Radar positioneert zich als full service personeelspartner voor de organisatoren van evenementen.

Bij de organisatie van een evenement komt doorgaans heel wat kijken. Wie daar niet mee vertrouwd is dreigt veel dingen over het hoofd te zien. Radarwerk heeft daarin een gespecialiseerde marktniche onderkend en heeft in de afgelopen jaren een indrukwekkende database aan beschikbare jongens en meisjes opgebouwd.

Het aanbod van Radarwerk bestaat hierin dat de crew bij een evenement helemaal opgeleid en gescreend wordt in functie van wat er van hen verwacht wordt. Als bartender bv. Of als parkingjongen, opbouwer, afval opruimer enz. Radarwerk zorgt bovendien ook voor de dagdagelijkse planning en staat in voor de administratie.

Precies omdat het bedrijf de laatste jaren sterk gegroeid is en de faciliteiten aan de Lusthovenlaan in Mortsel echt wel te klein werden is uitgekeken naar een andere vestiging. Die werd gevonden in Berchem. Vlakbij het station, optimaal dus voor studenten die veelal het grootste aanbod leveren aan volunteers. Het hoekgebouw is heel erg ruim zodat de kandidaat-crewleden er bv. opleiding kunnen krijgen of het kantoor gebruiken als ontmoetingsplaats. Ook de eigen zes vaste personeelsleden krijgen er meer ademruimte.

Frederik Dekelver, de sales manager van Radarwerk zoekt overigens nog altijd bijkomende kandidaten. Hij doet in dit opzicht een beroep op sportclubs, jeugdverenigingen, seniorenverenigingen of andere groeperingen die graag een centje willen verdienen voor hun organisatie.

 

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.