Nieuws Antwerpen RealDolmen krijgt weer vaart

RealDolmen krijgt weer vaart

RealDolmen krijgt weer vaart

realRealDolmen komt terug van ver. Het IT-bedrijf zag zijn omzetcijfer tijdens de eerste negen maanden van het boekjaar met 4,8% stijgen tot 170 miljoen euro. Vooral de zogenaamde infrastructuurproducten deden het met een groei van 17% flink beter.

RealDolmen is destijds opgezet uit het neergegane Real Software en de IT-afdeling van het distributieconcern Colruyt. Het bedrijf is al verscheidene jaren aan een heropbouw toe en lijkt daar nu ook voorzichtig in te slagen. Vooral voor de werknemers in Kontich allicht een hele opluchting.

Het gaat er in de andere divisies wat minder makkelijk aan toe maar vooral de verkoop van infrastructuurproducten doet het uitstekend. “De cijfers van het derde kwartaal bevestigen de betere prestaties in die divisie”, zegt algemeen directeur Marc De Keersmaecker. Het gaat er om een omzetstijging van meer dan 17% waardoor het marktaandeel sterk toeneemt.

RealDolmen positioneert zich als een onafhankelijke single-source leverancier van ICT-oplossingen en een kennisbedrijf met bijna 1.250 hooggeschoolde IT-professionals. Het bedrijf heeft een klantenportefeuille van meer dan 1.000 bedrijven. Real Dolmen biedt innovatieve, efficiƫnte en betrouwbare ICT-oplossingen en professionele diensten om klanten te helpen bij het bereiken van hun doelstellingen door hun businessprocessen te optimaliseren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.