Nieuws Antwerpen Reclamebureau Barnyard wordt Engaged

Reclamebureau Barnyard wordt Engaged

Reclamebureau Barnyard wordt Engaged

ANTWERPEN – Barnyard, één van de servicebedrijven van Duval Union, bestaat niet meer. Of toch niet onder die naam. Het Antwerpse reclamebureau groeide de voorbije twee jaar in sneltempo uit tot een volwaardig creatief agentschap en gaat nu als Engaged verder met een nieuw verhaal.

Barnyard ging in 2012 van start als Digital Production Agency maar groeide intussen uit tot een volwaardig Creative Agency. Door die evolutie ziet het reclamebureau de tijd rijp om vanuit haar eigen sterktes met een nieuw verhaal naar buiten te komen. Die legt de focus op social engagement, (digitale) brand activaties en experience marketing.

“Merken hebben het alsmaar moeilijker om gezien en onthouden te worden. Daarom hebben we ons stilaan meer en meer gespecialiseerd in thumb-stopping social ad creaties, engagement gedreven formats en innovatieve merkbelevingen”, zegt Wim Segers, zaakvoerder en creatief directeur Engaged. “Op die expertise deed 20th Century Fox & Warner Bros Belgium, Nokia Mobile en KBC al een beroep. Ook voor de Nationale Loterij mochten we een social awareness campagne voor de Nieuwe Lotto uitwerken. Een succes, met als kers op de taart een inzending voor de MIXX Awards.”

Ook op de kar van de groeiende experience marketing trend wordt gesprongen. “We willen een verschil maken met vernieuwende integraties tussen social en digital in offline belevingen. Zo trachten we de experience te vergroten en ook mensen die niet ter plaatse zijn mee te trekken in het verhaal.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Zeven bedrijven over de kop

ANTWERPEN - De ondernemingsrechtbank van Antwerpen, afdeling Antwerpen, heeft tijdens haar zitting van 24 mei het faillissement van zeven ondernemingen… Lees meer

Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.