Nieuws Antwerpen Reeds vijf congressen ingeboekt

Reeds vijf congressen ingeboekt

Reeds vijf congressen ingeboekt

congresHet Flanders Meeting and Convention Center Antwerp opent pas in november 2016 haar deuren maar nu zijn er al vijf internationale congressen ingeboekt. Er zijn bovendien nog verscheidene nieuwe aanvragen binnengekomen.  Het congrescentrum is een onderdeel van het Elisabeth Center Antwerp en ligt in de Zoo van Antwerpen.

Met het derde International Strawberry Congress heeft het Flanders Meeting and Convention Center Antwerp al een mooi gevulde agenda voor de komende maanden. Volgens MICE Magazine  is de belangstelling voor de organisatie van congressen en meetings in het nieuwe convention center in Antwerpen effectief ongemeen groot.

Eerder werden er al vier  internationale congressen bevestigd . Zo het najaarssymposium van het Verbond der Vlaamse Tandartsen van 2017,  ECTMIH 2017 georganiseerd door het ITG (Institute of Tropical Medicine in Antwerp) in 2017, het 15th International Conference on Cochlear Implants and Other Implantable Auditory Technologies (CI 2018 International)’ in 2018 en Manuele Lymfdrainage a.m. Vodder: ‘BeNevolution’ in 2019.

Met het Strawberry Congress is een eerste kaap genomen. De bijeenkomst van de aardbeienexperten ging vroeger door in het Elzenveld in Antwerpen.

Netwerken in A Room with a ZOO. Een internationaal congrescentrum in de mooiste en best bewaarde 19-eeuwse dierentuin ter wereld, dat vind je nergens anders dan in hartje Antwerpen, schreef MICE Magazine. Het architectenbureau Ian Simpson uit Manchester ontwierp het unieke concept en ging hiervoor een verregaande samenwerking aan met Kirkegaard Associates uit Chicago en Bureau Bouwtechniek. Kirkegaard is een wereldautoriteit op het vlak van akoestiek. Ian Simpsons team creëerde een inspirerend, flexibel en krachtig gebouw met veel aandacht voor energiebesparing en natuurlijk licht. Het bestaande historische gebouw wordt verbonden met hypermoderne architectuur, een mijlpaal in de stadsvernieuwing en een bron van inspiratie voor iedereen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.