Nieuws Antwerpen Renovatie van Radisson Blue Hotel. Aquatopia verdwijnt.

Renovatie van Radisson Blue Hotel. Aquatopia verdwijnt.

Renovatie van Radisson Blue Hotel. Aquatopia verdwijnt.

 

aquatopiaHet Radisson Blue Hotel aan het Antwerpse Astridplein wordt begin 2017 grondig gerenoveerd. Alle slaapkamers en publieke ruimtes, inclusief restaurants, bar en meeting rooms worden grondig vernieuwd. Het is de bedoeling dat het Radisson Blu hotel zich aan de top van de Antwerpse hotels positioneert. Op dezelfde locatie volgt in april 2017 ook de heropening van het Congrescentrum als de grootste congreslocatie in België.

Aquatopia zal sluiten op 5 januari 2017. Reden hiervoor is een terugval in de bezoekersaantallen, meldt de directie. Aquatopia is een overdekt aquarium, gelegen aan het Astridplein. Het behoort tot dezelfde groep als het Radisson Blue Hotel.  “Op 5 januari zal Aquatopia sluiten”, zegt Jacqueline Struik, general manager van het Radisson Blu Astrid Hotel.

Aquatopia wordt vervangen door een nieuwe “grote toeristische attractie”, zegt Struik. “Er lopen finale onderhandelingen met andere investeerders.” Intussen wordt “een duurzame oplossing” gezocht voor alle dieren. En voor de acht vaste medewerkers wil Astridplaza NV “de gevolgen zo veel mogelijk verzachten”.

Astridplaza NV beheert het Radisson Blu Astrid Hotel, het Park Inn by Radisson Hotel en Aquatopia, gelegen op het Koningin Astridplein in Antwerpen.

meer info over aquatopia op http://www.aquatopia.be/

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

ITZU opent Antwerpse hub

ITZU [It’s you] investeert in een gloednieuwe hub aan de Mechelsesteenweg in Antwerpen. Daarmee wil de HR- en facilitaire dienstengroep… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.