Nieuws Antwerpen Rentokil Group brengt Initial terug op de markt

Rentokil Group brengt Initial terug op de markt

Rentokil Group brengt Initial terug op de markt

Door een joint venture die Initial, deel van de Rentokil Group uit Aartselaar, in 2016 sloot met cws mocht Rentokil tot midden 2020 de merknaam Initial niet meer gebruiken. Bij die overeenkomst zijn alle logistieke centra, wasserijen en de volledige klantenportfolio opgegaan in de cws-group. Nu die termijn afgelopen is, blaast Rentokil Initial nieuw leven in als uitbreiding van hun hygiënediensten. Meteen komt er een aanpassing van de dienstverlening in de strijd tegen covid.

 

Sinds de eerste lockdown vorig jaar in maart is er een grote vraag vanuit de markt naar de dienstverlening van de Rentokil Group, in het bijzonder de onberispelijke service van Initial uit het verleden. Het management van de Rentokil Group heeft daarop besloten om gebruik te maken van een terugkeer van Initial en zijn bijhorende services en artikelen.

“We zijn gekend van de damesverbandcontainers, die telkens werden gewisseld”, legt directeur Herman Vanheusden uit. “Nu gaan we die ter plaatse ledigen, wassen en desinfecteren.” Het bedrijf wil zich met Initial profileren als non-touch company.

Initial zal niet alleen inzetten op toiletontzorging, maar ook  op luchtreiniging. “Onze viruskiller, die bestaat uit drie soorten filters en een UVC-module, doodt 99,9999% van alle virussen”, zegt Herman Vanheusden.

Er zullen de komende maanden nog vele aanwervingen volgen, omdat de Initial divisie bij de Rentokil Group opnieuw helemaal moet opgestart en uitgebouwd worden. “Gelukkig is alle kennis en ervaring aanwezig.”

Aangekondigde verhuis

Na jaren aan de Ingberthoeveweg in Aartselaar gevestigd te zijn geweest, verhuist het kantoor van de Rentokil Group binnenkort naar een gebouw aan de Brandekensweg in Schelle.

Bij de Rentokil Group in België werken in totaal zo’n 300 mensen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.