Nieuws Antwerpen Rialto gaat internationale vastgoedmarkt op

Rialto gaat internationale vastgoedmarkt op

Rialto gaat internationale vastgoedmarkt op

nicolasdidierDidier Vermeiren en Nicolas Kint hebben een flinke stap vooruit gezet. Ze hebben met succes een kapitaalronde afgewerkt voor hun start-up Rialto. Rialto ontwikkelt software voor het beheren van commercieel vastgoed. Met het opgehaalde kapitaal zullen nieuwe vooraanstaande bedrijven als klant benaderd worden. Didier Vermeiren en Nicolas Kint werken vanuit Antwerpen en Londen. In de Britse hoofdstad haalden ze eerder de internationale makelaarsgroep Cushman and Wakefield binnen als klant.

Rialto helpt makelaars en eigenaars van commercieel vastgoed om efficiënter samen te werken bij het vermarkten van beschikbare kantooroppervlaktes. Het bedrijf ontwikkelt daartoe software die als een online dienst aangeboden wordt. Het biedt een marketing- en samenwerkingsplatform aan voor eigenaars en makelaars van commercieel vastgoed. Zowel eigen teams als verkoopagenten hebben een up-to-date overzicht met beschikbare units in het vastgoedportfolio van de eigenaars. Zo kunnen ze alle potentiële huurders in realtime opvolgen en beheren.

Rialto haalde zijn eerste klant, het Belgische KBC Real Estate, al binnen toen hun product nog in de conceptfase zat. Sindsdien kon het bedrijf een reeks grote namen in het Verenigd Koninkrijk en Europa aan de klantenportfolio toevoegen. Het zag ook een toename in gebruik door vastgoedeigenaars en hun makelaars.

Didier Vermeiren en Nicolas Kint hebben een ruime ervaring opgebouwd binnen de Europese sector van vastgoedtechnologie. Vóór Rialto was Nicolas mede-oprichter van het parkeerbeheerplatform Carambla. Didier lanceerde het vastgoedinspectieplatform SmartCheckups, dat financiering ontving van ImmobilienScout, Duitslands grootste vastgoedportaalsite.

Rialto maakt deel uit van de Start it @kbc community die jonge start-ups helpt om hun ondernemersidee waar te maken.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.