Nieuws Antwerpen RoboRana en Legile lanceren TechForLegal

RoboRana en Legile lanceren TechForLegal

RoboRana en Legile lanceren TechForLegal

KONTICH – RoboRana en Legile, twee snelgroeiende start-ups, slaan de handen in elkaar om digitale transformaties te faciliteren bij advocatenkantoren, juridische afdelingen en andere professional service providers. Vanaf september 2020 kunnen die bedrijven terecht bij TechForLegal, de eerste Belgische partner voor intelligente automatisering van juridische bedrijfsprocessen.

De slogan van TechForLegal, ‘Digitize your legal services’, spreekt voor zich. TechForLegal helpt de digitale transformatie in de juridische wereld te faciliteren met technologie die de juridische processen kunnen versnellen en verbeteren door middel van het inzetten van virtuele collega’s (bots). Het voordeel hiervan is dat kosten en tijd worden bespaard door manuele en repetitieve taken te automatiseren. Daardoor kunnen juridische bedrijven of departementen zich focussen op de kern: strategische en juridische taken.

“TechForLegal is het eerste Belgische initiatief dat zware bedrijfsstromen in het juridisch veld gemakkelijker, flexibeler en sneller maakt,” zegt Vincent Schoeters, Managing Partner van Legile, het bedrijf dat voor de de juridische expertise zorgt die nodig is om de meest geschikte oplossing te zoeken.

RoboRana, de andere bezieler van het TechForLegal zorgt voor het digitale luik. Zij gebruiken low-code case management om bedrijfsprocessen beter te beheren en te coördineren, en zorgen anderzijds voor virtuele collega’s door het inzetten robotic process automation technologie. Wij gaan steeds op zoek naar de beste automatisatie-oplossing, afhankelijk van bedrijf tot bedrijf. Zo kunnen wij streven naar de meest geschikte oplossingen,” vertelt Mathias Fransen, Managing Partner van RoboRana.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.