Nieuws Antwerpen RoboRana schakelt collega start-up bij De Cronos Groep in

RoboRana schakelt collega start-up bij De Cronos Groep in

RoboRana schakelt collega start-up bij De Cronos Groep in

De start-up RoboRana maakt vanaf nu gebruik van Klassif.ai, een tool die ongestructureerde data uit onder andere Word-bestanden, pdf’s en zelfs papieren documenten structureert. Klassif.ai is een programma van de start-up Brainjar. Beiden start-ups zijn onderdeel van De Cronos Groep uit Kontich.

Het IT-bedrijf RoboRana wil organisaties helpen bij het transformeren van data-intensieve bedrijfsprocessen en het verminderen van handmatig werk en fouten. Daarbij focust het op een Intelligent Process Automation (IPA)-strategie die verschillende geconnecteerde automatisatietechnologieën samenbrengt in één platform.

Door de Intelligent Document Processing (IDP-) tool Klassif.ai worden ongestructureerde data gestructureerd, wat een noodzakelijke stap is in procesautomatisatie. “Heel wat data zijn ongestructureerd, denk maar aan e-mails of tekstbestanden in Word en pdf. Met die data aan de slag gaan, vergt veel tijd en is erg repetitief werk. Klassif.ai stelt mensen in staat hun job beter uit te voeren door automatisch die data om te zetten in structuur. Daardoor is er zowel een efficiëntie- als tijdwinst”, legt Deevid De Meyer, oprichter van Brainjar, uit.

Dankzij de samenwerking van RoboRana en Brainjar kunnen beide bedrijven klanten uit uiteenlopende sectoren zoals HR, logistiek en telecom beter helpen met automatisatieoplossingen op maat. “Klassif.ai is een bewezen en makkelijk integreerbare tool. Het vormt een puzzelstukje dat we samenbrengen bij andere technologieën in onze Digital Automation Toolbox om end-to-end automatisatie te realiseren”, vertelt Mathias Fransen, managing partner van RoboRana.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.