Nieuws Antwerpen Roeline Ham runt borstvoedingswinkels

Roeline Ham runt borstvoedingswinkels

Roeline Ham runt borstvoedingswinkels

roelineZe heeft met haar winkel aan de Gijzelaarstraat in Antwerpen veel moeders overtuigd van het belang van borstvoeding. Haar zaak Boobs-‘n-Burps is een heus succesnummer. Roeline Ham is vandaag een van inspirerende vrouwen die door minister van Middenstand, Zelfstandigen en KMO’s, Willy Borsus aangeduid wordt als een voorbeeld voor alle dames die zélf ondernemer willen worden.

Minister Borsus heeft een plan uitgewerkt “voor de bevordering van het vrouwelijk ondernemerschap” en zal dat vandaag samen met minister van Sociale Zaken Maggie De Block voorstellen in Brussel. Het gaat om een aantal innoverende maatregelen ten voordele van vrouwelijke zelfstandigen. Willy Borsus heeft daarbij vier vrouwelijke ondernemers uitgenodigd om hun verhaal te doen. Onder hen Dominique Monami (tenniscoach), Colette Golinvaux (bouwsector), Fabienne Delvigne (ontwerpster van hoeden) en Roeline Ham.

De getuigenissen van de vier dames-ondernemer moeten bewijzen dat vrouwelijke ondernemers wel degelijk een kans maken in de brede zakenwereld.

Roeline Ham heeft met haar winkels Boobs-‘n-Burps  een heel eigen nichemarkt opengegooid. Ze had die idee voor een eigen borstvoedingswinkel opgestoken in Amerika waar ze een tijdlang verbleven heeft. Terug in eigen land moest ze vaststellen dat jonge moeders die borstvoeding willen geven op dat vlak vaak alleen staan. Ze opende in dit opzicht een eigen winkel in Dilbeek waar ze een heel assortiment aan voedingsbh’s, medische apparaten en kleding aanbood.

Vooral toen ze de overstap waagde naar Antwerpen is de wagen pas goed aan het rollen gegaan. Haar winkel aan de Gijzelaarstraat doet het vandaag uitstekend. In die mate dat de zaak zo goed als een echte belevingsomgeving geworden is waar jonge moeders niet alleen kunnen kopen maar ook informatie kunnen uitwisselen. In de winkel is bv. een lactatiedeskundige aanwezig, er worden cursussen gegeven enz.

Boobs-‘n-Burps runt ondertussen ook een winkel in Gent en een eigen webshop.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.