Nieuws Antwerpen ‘Ronde Tafel’ schenkt 50.000 € aan goede doelen

‘Ronde Tafel’ schenkt 50.000 € aan goede doelen

‘Ronde Tafel’ schenkt 50.000 € aan goede doelen

Afgelopen maandag  mochten verschillende Antwerpse goede doelen een cheque in ontvangst nemen op het Schoon Verdiep in het stadhuis van Antwerpen. De Ronde Tafel zamelde meer dan € 50.000 in.

De Ronde Tafel 67 en de Ronde Tafel 25 zijn twee clubs van jonge ondernemers die ook goede doelen steunen. Het zijn voor een groot deel ondernemers of kaderleden. Behalve netwerken en op een informele manier van gedachten wisselen, wil de Ronde Tafel ook een betrokken en geëngageerde visie op de mens en de maatschappij belichamen. Sociaal ondernemerschap versterkt de maatschappelijke cohesie, doorbreekt eenzaamheid en isolement. Financieel ondersteunende initiatieven zoals die van de Ronde Tafel dragen allemaal hun steentje bij om het leven van kwetsbare mensen beter, makkelijker en hoopvoller te maken.”

‘Bring A Smile’ bedankte iedereen uitvoerig voor de mooie cheque die de organisatie in ontvangst mocht nemen. Naast ‘Bring A Smile’, ‘Juniors Group & Katrinahof’ en ‘Den Engel’ kregen ook verschillende andere Antwerpse goede doelen een cheque overhandigd: Kom op tegen kanker, Merlijn, Pinocchio, Parcivalschool, Ritmica, Speelhoeve en het Koningin Paola Kinderziekenhuis.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.