jobbeurs2021

Royal Antwerp FC en Port of Antwerp organiseren opnieuw Antwerp Jobbeurs

Geen eersteklassevoetbal op woensdag 6 oktober in het Bosuilstadion, wel een jobevent. Want nu de economie zich weer op gang trekt, maken Royal Antwerp FC en Port of Antwerp zich alsnog op voor een tweede editie van de Antwerp Jobbeurs, nadat het begin dit jaar werd uitgesteld.

Op 12 februari 2020 organiseerden Royal Antwerp FC, Port of Antwerp en haar partners de allereerste Antwerp Jobbeurs. Met meer dan 50 aanwezige bedrijven op zoek naar talent en zo’n 2.500 afgestudeerden en werkzoekenden op zoek naar een job stond het voor de organisatie vast dat er een tweede editie zou volgen. Corona dreigde dit jaar roet in het eten te gooien, maar nu komt er dus alsnog een tweede editie.

Onder meer Port of Antwerp, MPET / PSA, Belgian Scrap Terminal, De Lijn en NMBS zullen in de business tribune 1 van het Bosuilstadion aanwezig zijn met een stand, samen met een heleboel andere bedrijven. De organisatie staat nog steeds open voor nieuwe aanvragen. Allemaal gaan ze op zoek naar nieuw professioneel talent.

“Het ligt misschien niet voor de hand voor pas afgestudeerden of werkzoekenden om de Antwerpse haven te aanzien als een mogelijke werkgever, maar er liggen wel een heleboel jobopportuniteiten in onze haven. De bedrijven daar snakken bijvoorbeeld naar matrozen voor de binnenvaart, vrachtwagenchauffeurs, logistieke bedienden, techniekers, et cetera”, vertelt havenschepen Annick De Ridder in een panelgesprek in de RAFC Media Studio.

Wie het volledige panelgesprek -met ook ceo van Belgian Scrap Terminal Caroline Craenhals en ceo van MPET / PSA Harold Kunst- wil bekijken, kan dat via deze link.