Nieuws Antwerpen Ruggeri sluit de deuren van zowel afhaal als restaurant in centrum Brasschaat

Ruggeri sluit de deuren van zowel afhaal als restaurant in centrum Brasschaat

Foto: Jan Brys

Ruggeri sluit de deuren van zowel afhaal als restaurant in centrum Brasschaat

BRASSSCHAAT – Het Italiaans restaurant Ruggeri aan de Bredabaan in het centrum van Brasschaat sluit de deuren. Zowel de afhaal als het restaurant gaan dicht. De zaak opende in 2016 en kreeg vier jaar na elkaar een vermelding in de Gault & Millau Gids.

Zaakvoerder Stefano Ruggeri heeft nog een restaurant in Beveren en wil zich nu daarop focussen. “Het werd allemaal een beetje te veel voor mij. Ik verblijf gedeeltelijk in Italië en dat maakt het moeilijk om twee zaken in België te runnen. Daarom hebben we met spijt in het hart besloten om de zaak aan de Bredabaan in Brasschaat te sluiten. Het pand staat intussen al te koop.”

“Eigenlijk is het na corona ook moeilijker geworden. Maar het is wel jammer. Ik had het pand in 2016 gekocht met het oog op de toekomst. Maar de familiale omstandigheden hebben het anders doen lopen. Mijn familie en mijn kindje wonen in Italië en ik pendel over en weer. We gaan ons nu volop concentreren op Villa Belvedere in Beveren. Daar zijn we naar een ander pand verhuisd, iets dichter bij het centrum van de gemeente. We zijn pas twee weken opnieuw open en de reservaties lopen als een trein. Ik heb die zaak daar al 23 jaar. Er komt een zeer vast cliënteel. Het restaurant draait daar volgens hetzelfde concept als in Brasschaat.”

In Brasschaat kon de klant zowel komen eten als afhalen. In totaal kreeg Ruggeri daar vier vermeldingen in de Gault & Millau. “Onze hoogste score was een 13 op 20. We waren daar zeer blij mee. Meer moest dat niet zijn. We wilden gewoon dat niveau behouden.”

Klanten die nog een cadeaubon van Ruggeri hebben, kunnen die alsnog inruilen of laten terugbetalen. Zij kunnen daarvoor een mail sturen naar info@ruggeri.be

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.