Nieuws Antwerpen Sam Pelgroms van Entrez opent samen met vriendin gezonde pop-up in Knokke

Sam Pelgroms van Entrez opent samen met vriendin gezonde pop-up in Knokke

Sam Pelgroms van Entrez opent samen met vriendin gezonde pop-up in Knokke

AARTSELAAR/KNOKKE – Op de Zeedijk in Knokke kom je deze zomer een bekende café-uitbater uit Aartselaar tegen. Sam Pelgroms van Entrez baat er samen met zijn vriendin Laura Nollet de pop-up Healthy Knokke uit.

We kennen Sam Pelgroms van Entrez in het centrum van Aartselaar, maar deze zomer vinden we hem dus terug aan de kust. Het idee van Sam en vriendin Laura ontstond tijdens de coronalockdown.

“Daar we zelf graag proberen om op onze voeding te letten, merkten we op dat het moeilijk is om ergens een snelle hap af te halen die dan ook nog eens gezond is”, vertelt Sam Pelgroms. “Tijdens de coronalockdown heb ik ook eens geexperimenteerd met veganistisch eten. Door hiermee bezig te zijn, begon het te kriebelen om hier ook professioneel iets mee te doen.”

Healthy Knokke

Samen vonden ze een leuk pand op de Zeedijk – Albertstrand 517. “Mijn vriendin haar vader woont in Knokke en ze werken er ook samen door het jaar heen. En zo was de stap naar een pop-up aan de Belgische kust gezet.”

Healthy Knokke is in de eerste plaats een take-away. “We zullen een klein zaakje zijn waar je enkel kan afhalen om dan te genieten op de stranden van Knokke. We kiezen voor take-away ‘healthy’ salades, broodjes, wraps en geperste sapjes. We zijn dus geen dieetwinkel, maar willen gewoon een gezonder alternatief zijn voor de klassieke broodjes- en snackbar. En uiteraard voorzien we ook voor de vegans een alternatief.”

De pop-up Healthy Knokke is alle dagen geopend van 11 tot 18 uur.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen, Berchem
Antwerpen

Nieuwe lijst van 13 faillissementen

De ondernemingsrechtbank van Antwerpen, afdeling Antwerpen, heeft in haar zitting van 22 juli het faillissement van 13 bedrijven en zelfstandigen… Lees meer