Nieuws Antwerpen Samenwerkingspact tussen AMS en BPACT

Samenwerkingspact tussen AMS en BPACT

Samenwerkingspact tussen AMS en BPACT

enqueteursHet onderzoeksbureau BPACT en Antwerp Management School (AMS) gaan in de toekomst nauwer samenwerken. AMS is een vooraanstaande Antwerpse business school die voortgezette managementopleidingen aanbiedt. Bpact is een online-opiniepeilingsbureau dat bedrijven en organisaties wil helpen om de juiste strategische keuzes te maken. Praktijkgericht relevant onderzoek dat wordt uitgevoerd door BPACT als professioneel online survey-panel wordt gecombineerd met de wetenschappelijke diepgang van AMS.

“Zinvol onderzoek, uitgevoerd volgens hoge kwaliteitsstandaarden, is een kritische succesfactor voor economische en sociale ontwikkeling in het algemeen en voor het nemen van juiste managementbeslissingen in bedrijven en organisaties in het bijzonder”, stelt Prof. Dr. Bart Cambré (Associate Dean of Research). “De samenwerking met BPACT, een bureau dat eenzelfde focus op kwaliteit heeft als AMS, is dan ook bijzonder waardevol voor ons beide”.

De focus van de samenwerking zal liggen op de kwaliteitsbewaking van online onderzoek en panels. Verder zullen nieuwe producten en diensten in verband met online panels worden uitgewerkt en zal er worden gewerkt aan de uitbouw van een groter en breder onderzoekspanel.

BPACT is erg verheugd met deze samenwerking. “Het ondersteunen van kwalitatief hoogstaand en gefundeerd onderzoek is immers de focus van BPACT!” stelt CEO Jo Steyaert.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.