Nieuws Antwerpen San Marco Village breidt E-peritief uit

San Marco Village breidt E-peritief uit

San Marco Village breidt E-peritief uit

SCHELLE – Het is ook omschakelen geblazen en creatief zijn bij San Marco Village. Nadat de E-peritief tijdens de eerste lockdown een schot in de roos bleek, blijft het tot op vandaag bij de bedrijven scoren. Dit pakket werd nu uitgebreid met een online quiz als ideale vervanging van het personeelsfeest of teambuilding.

San Marco Village ontwikkelde als eerste de E-peritief, een persoonlijk pakket met daarin een fles cava en aperohapjes. Dit pakket wordt bij de werknemers thuis aan de deur geleverd. Ondertussen is dit pakket nog verder uitgewerkt en kan je dit vanaf nu ook combineren met een online quiz. De combinatie van het persoonlijk pakket met een ontspannende avond vol online activiteit blijkt aan te slagen bij de bedrijven als alternatief voor het personeelsfeest of gewoon als teambuilding. En dat is net op dit moment super belangrijk voor bedrijven.

Johnny Crijns, gedelegeerd bestuurder San Marco Village, zegt gelukkig te zijn dat men over enorm ruime zalen, waaronder een zaal van 900m², beschikt. “We merken dat bedrijven en verenigingen deze zaal nu gebruiken om veilig te kunnen vergaderen. We investeerden bij de bouw van San Marco Village in een goede ventilatie en dat blijkt nu net een enorme troef te zijn.”

Eén van de zalen, zaal Apero Vino, werd omgebouwd tot een webinarroom. In samenwerking met Cornix werd een setting gebouwd om een meeting of vergadering te streamen naar een groot publiek.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Dossier
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Antwerpen
Antwerpen

Slechts 2 nieuwe faillissementen

De ondernemingsrechtsbank van Antwerpen, afdeling Antwerpen, heeft in haar zitting van 24 november 2 bedrijven uit de regio failliet verklaard. Lees meer