Nieuws Antwerpen San Marco Village pimpt e-peritieven op

San Marco Village pimpt e-peritieven op

San Marco Village pimpt e-peritieven op

SCHELLE/KONTICH – San Marco Village trekt de baan op met e-peritieven. In tijden van corona moet dit zowat het enige sociale contact in feeststemming zijn. Om deze virtuele bijeenkomst wat aangenamer te maken, werkte San Marco Village een e-peritiefpakket uit op vraag van softwarebedrijf Brightest uit Kontich.

Softwarebedrijf Brightest blijft doorwerken, weliswaar van thuis uit en via virtuele meetings. Om de werknemers een hart onder de riem te steken, ontwikkelde San Marco VIllage een e-peritiefpakket. Daarvan werden er zo’n 65 geleverd bij de werknemers van Brightest. Zo kunnen zij tijdens een virtuele meeting toch nog samen het glas heffen.

“Het was een hele uitdaging om het project van de e-peritief op te zetten. “Wij zijn gewend om voor onze klanten creatieve concepten uit te werken voor hun events. Dit jaar trouwens al ons 15de jaar”, zegt Johnny Crijns, afgevaardigd bestuurder San Marco Village. “Dit was dan ook een kolfje naar onze hand, al was het wel een hele uitdaging om dit project op te zetten. Het is fijn om mensen te kunnen helpen in deze toch wel aparte tijden.”

Het e-peritiefpakket bestond uit een fles cava, aperohapjes en een opwarmmaaltijd.

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.