Nieuws Antwerpen SBB Accountants en Adviseurs ook in Berchem

SBB Accountants en Adviseurs ook in Berchem

SBB Accountants en Adviseurs ook in Berchem

sbbBegin dit jaar nam SBB Accountants & Adviseurs het kantoor Van de Moortel uit Berchem over. Deze overname betekent voor SBB een wezenlijke uitbreiding van het KMO-cliƫnteel in het centrum van Antwerpen.

“Bovendien vult SBB op die manier een blinde vlek in: binnen de Antwerpse ring hadden wij nog geen fysiek kantoor. Dankzij deze overname kunnen wij onze diensten van zeer nabij aanbieden aan de talrijke KMO’s die zich in de binnenstad bevinden”, vertelt Heidi De Fraine, kantoordirecteur van zowel het nieuwe SBB kantoor in Berchem als van het reeds bestaande SBB-kantoor in Boechout.

Naast Berchem en Boechout heeft SBB in de provincie Antwerpen nog kantoren in Brecht, Geel, Hoogstraten, St.-Katelijne-Waver en Turnhout.

SBB is een accountantskantoor met 30 vestigingen over heel Vlaanderen. Hun 430 medewerkers bedienen ruim 20.000 klanten uit alle sectoren. Starters, zelfstandige ondernemers, vrije beroepen, vzw’s, kmo’s kunnen er terecht voor een volledige begeleiding inzake boekhouding, accountancy, fiscaliteit, juridisch en milieuadvies.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.