Nieuws Antwerpen SBM organiseert jobdag voor technische docenten

SBM organiseert jobdag voor technische docenten

SBM organiseert jobdag voor technische docenten

SBM is op zoek naar freelance vakdocenten en houdt een docentenjobdag in Antwerpen op 16 maart. Vakmensen met een technisch profiel die de praktijk op een didactisch verantwoorde manier kunnen overbrengen op een groep gemotiveerde cursisten kunnen er terecht. Je moet dus geen lerarenopleiding hebben gevolgd om les te mogen geven bij SBM.

Open trainingen vinden in de geëquipeerde technische SBM-centra in Brugge en Kortrijk plaats en in de leslokalen in Zwijnaarde. Maar er is geografische uitbreiding in Antwerpen op komst.

“Momenteel onderzoeken we een piste voor een vaste locatie in Antwerpen. Tot nu toe huren we daar infrastructuur op ad hoc basis. Recent is SBM een samenwerking aangegaan met Portilog, het Antwerps vormingsinstituut in logistieke, douane- en havengerichte opleidingen. Samen met Portilog gaat SBM diverse opleidingen verzorgen”, zegt Chris Jonckheere, directeur SBM Opleidingen.

Anno 2017 heeft SBM een zeer gevarieerd kant-en-klaar open aanbod, maar wellicht is SBM beter bekend voor zijn maatoplossingen en in-house bedrijfstrainingen. Onder de merknaam ‘Escala’ zet SBM opleidingen voor de non profit sector, overheden, ziekenhuizen en de sociale economie in de markt.

Het betreft een waaier aan opleidingen gaande van managementtrainingen, taalcursussen, media & ICT opleidingen, cursussen en trainingen in techniek, veiligheid en transport en dat allemaal voor specifieke beroepen. De organisatie onderscheidt zich door een vrij uniek aanbod aan technische opleidingen op de werkvloer.
“We zijn bezig met mobiele apparatuur om dergelijke opleidingen ook in ons centrum in Gent en aan de Antwerpse havengemeenschap te geven. Met ons ruim aanbod opleidingen en trainingen kunnen we als one stop shop fungeren en op  allerlei vaardigheden en diverse niveaus werken. Ook wat de formules betreft, zijn we op een aantal vlakken uniek”, gaat Chris Jonckheere verder.

Meer info: http://www.sbmopleidingen.be/index/jobdag

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.