Nieuws Antwerpen Schoenen Torfs is nu ook beste werkgever in Europa

Schoenen Torfs is nu ook beste werkgever in Europa

Schoenen Torfs is nu ook beste werkgever in Europa

SINT-NIKLAAS/ANTWERPEN/AARTSELAAR – Schoenen Torfs heeft de eerste plaats van Great Place to Work Europe 2019 behaald. Na 4 tweede plaatsen is het dus eindelijk prijs voor het bedrijf uit Sint-Niklaas. Ook Xylos en Protime verzilverden een mooie ereplaats.

Eerder dit jaar las u op Made in Antwerpen al dat Schoenen Torfs voor de 10de keer op rij werd uitgeroepen tot Best Workplace van België in de categorie van grote bedrijven. In de prijzenkast komt nu ook de award van Great Place to Work Europe 2019 bij.

“We zijn heel dankbaar en trots dat we dit hebben gerealiseerd”, klonk ceo Wouter Torfs opgetogen tijdens de prijsuitreiking. “Schoenen Torfs is geen consultancy- of IT-bedrijf. Wij zijn een schoenenbedrijf met werknemers die niet de hoogste diploma’s hebben. Deze award is dan ook hun verdienste. Bovendien geloof ik dat het geheim ligt in het leiderschap. Leiderschap die niet rationeel tot uiting komt, maar oprecht vanuit het hart.”

In de categorie van middelgrote ondernemingen prijkt het Antwerpse Xylos op een 40ste plaats, gevolgd door het Aartselaarse Protime op de 41ste plaats.

Goed werkgeverschap

Het onderzoek van het Great Place to Work Instituut onderzoekt hoe medewerkers vertrouwen, trots en collegialiteit ervaren in hun bedrijf. Daarnaast evalueert de HR-bevraging het werkgeversbeleid van de organisaties. Twee derde van de eindscore wordt bepaald door de resultaten van de eigen medewerkers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.