Securelink groeit explosief door

securelinkjeSecurelink heeft in 2014 opnieuw indrukwekkende groeicijfers neergezet. Het IT-bedrijf uit Wommelgem zag zijn omzet verder stijgen tot 28,2 miljoen euro. Het bedrijfsresultaat bedroeg 4,7 miljoen euro. De nettowinst lag met 5,4 miljoen euro iets lager. Dat blijkt uit de jaarcijfers die onlangs gedeponeerd werden bij de Nationale Bank.

Securelink is een integrator van IT-infrastructuur en netwerken met een specialisatie in beveiligingsinfrastructuur zoals firewalls. Deloitte nam het bedrijf enkele tijd terug op in zijn lijst van snelst groeiende bedrijven in het land.

Frank Staut, Hans Van Erum en Bert Van Loco zetten Securelink op in 2003. Ze sturen het bedrijf als aandeelhouders nog altijd verder aan. Er stapten wél enkele minderheidsaandeelhouders in het kapitaal. De participatiemaatschappijen Raido   en Securelink Nederland hebben de groei de laatste tijd sterk ondersteund. Het bedrijf stootte in dit opzicht door op de Nederlandse markt waar het vandaag meer dan 60 mensen tewerkstelt.

Jo Vander Schueren werd onlangs operationeel manager benoemd. De raad van bestuur is vesterkt met Rudy Kroon, Joris Rome en Guy Wygaerts.