Nieuws Antwerpen SecureLink heeft nieuwe Chief Research Officer

SecureLink heeft nieuwe Chief Research Officer

SecureLink heeft nieuwe Chief Research Officer

SecureLink uit Wommelgem heeft Eward Driehuis aangesteld als nieuwe Chief Research Officer. Eward brengt meer dan 20 jaar ervaring in de IT, software en beveiliging mee naar SecureLink. Hij heeft op alle continenten gewerkt, zowel in de financiële sector, als bij grote bedrijven en overheidsinstellingen.

Driehuis was in zijn vorige functies onder meer actief als zakelijk directeur en CTO. De voorbije 8 jaar werkte hij bij Fox-IT waar hij leiding gaf aan de dienst threat intelligence en security analytics. Hij stond er ook aan het hoofd stond van het internationale go-to-market strategieteam.

Driehuis heeft aan een aantal van de meest prestigieuze onderzoeken en projecten gewerkt ter bestrijding van cybercrime. Als spreker wordt Eward vaak uitgenodigd op evenementen rond databeveiliging. Hij is erom bekend technisch moeilijke problemen op een begrijpelijke en toegankelijke manier uit te leggen.

“Ik ben erg verheugd om deel uit te maken van het SecureLink team”, zegt Driehuis. “In de voorbije maanden heb ik het genoegen gehad om de meeste kaderleden te ontmoeten, en ik voel me geëerd om van zo’n getalenteerd en gemotiveerd team deel uit te maken. SecureLink heeft verbazingwekkende zaken bereikt. Ik kan niet wachten om samen met hen de volgende stappen te zetten.”

“We zijn erg blij met de komst van Eward”, zegt Marco Barkmeijer, SecureLink CEO. Hij is een grote aanwinst voor ons bedrijf.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.