Nieuws Antwerpen SecureLink ontwijkt Antwerpse files

SecureLink ontwijkt Antwerpse files

SecureLink ontwijkt Antwerpse files

WOMMELGEM – SecureLink, de grootste onafhankelijke cybersecurity- en Managed Security Serviceprovider van Europa, opent in mei de deuren van een nieuw kantoor in Gent. Dat wordt naast het hoofdkantoor in Wommelgem en de kantoren in Rotselaar en Nijvel het vierde kantoor van SecureLink in ons land.

Het nieuwe kantoor bevindt zich in de Maaltebruggestraat, vlakbij de Gentse Hogeschool en Universiteit. Er zullen zowel operationele als commerciële activiteiten doorgaan.

SecureLink blijft zo ook werken aan een optimale balans tussen werk en privé voor haar personeel. Het bedrijf werd onlangs nog verkozen tot Great Place to Work door Vlerick Business School.

Jo Vander Schueren, General Manager bij SecureLink Belgium: “Ondanks de War for Talent in onze sector blijven we elk jaar groeien. Met dit nieuwe Gentse kantoor willen we ons nog sterker gaan focussen op de Oost- en West-Vlaamse markt om personeel te rekruteren.”

Antwerpse files zijn probleem

“Voorts vergroten we ook de mobiliteit voor onze werknemers. De files naar Antwerpen zijn al lang een probleem. Denk daar nog eens de vele wegenwerken bij en je bent al gauw heel wat tijd kwijt. We willen onze collega’s dus een efficiëntere tijdsbesteding aanbieden om hun werk beter te kunnen combineren met hun privéleven.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.