Nieuws Antwerpen Securex versterkt positie in Nederland

Securex versterkt positie in Nederland

Securex versterkt positie in Nederland

securex De Groep Securex heeft het Nederlandse HR-bedrijf Van Deelen Salaris overgenomen. Van Deelen Salaris is gespecialiseerd in het verzorgen van de payroll en het adviseren van werkgevers over salaris- en HR-aangelegenheden. Met deze overname, die de positie van Securex als internationale dienstverlener verstevigt, streeft Securex naar een nog betere HR-dienstverlening en klantgerichtheid in Nederland.

Net zoals Securex is ook Van Deelen gespecialiseerd in payroll en HR-advies aan werkgevers. Beide bedrijven hebben vergelijkbare activiteiten en expertise in huis. Bovendien dragen ze dezelfde waarden hoog in het vaandel: kwaliteit, klantgerichtheid, bereikbaarheid, maatwerk en persoonlijk klantencontact zijn sleutelbegrippen.

Kristof Benoit, country manager voor Securex Nederland: “De overname van het Nederlandse Van Deelen Salaris past volledig binnen de strategie van Securex rond internationale ontwikkeling en groei. Nederland is namelijk een belangrijke groeimarkt voor Securex. De keuze voor Van Deelen Salaris lag dan ook voor de hand: de grootte van het bedrijf, zijn expertise, activiteiten en bedrijfscultuur sluiten perfect bij Securex aan en bieden ons zo de mogelijkheid om de vooropgestelde groei te realiseren.”

Concreet nam Securex sinds 1 januari jl. alle activiteiten van Van Deelen Salaris over. Ook de 20 salarisspecialisten die er momenteel werkzaam zijn, blijven op hun post in het Nederlandse Wijchen. Oprichter Theo van Deelen blijft actief als commercieel directeur. Ook voor de klanten verandert er momenteel niets.

Theo van Deelen: “Ik ben zeer verheugd over de succesvolle overname van mijn bedrijf. De keuze voor Securex was ook voor mij een weloverwogen beslissing. Ik heb er alle vertrouwen in dat de toekomst van alle medewerkers en klanten in goede handen is.”

Van Deelen verzorgt voor zo’n 1600 bedrijven de salarisadministratie met bijbehorende zaken, hetgeen neerkomt op salarisverwerking van circa 10.000 werknemers per maand. De grootte van de klanten varieert van 1 tot 400 werknemers.

Ondernemerschap vormt bij Securex de basis van economische activiteit, werknemers zijn hierbij de sleutel tot succes. Securex ondersteunt ondernemers in de uitbouw en groei van hun onderneming, en gelooft in een personeelsbeleid op maat van het individu en gericht op duurzame inzetbaarheid.

Securex realiseerde in 2014 een omzet van 252,5 miljoen euro. De groep is actief in België, Frankrijk, Luxemburg en Nederland, en telt 1.600 medewerkers verdeeld over 32 regionale kantoren. Daaronder grote vestigingen in Antwerpen (Jan Van Gentstraat) en Sint Niklaas (Mercatorstraat). Zij zetten elke dag hun beste beentje voor en helpen 83.800 bedrijven, 116.000 zelfstandigen, 70.000 particulieren en 5.600 bevoorrechte partner-boekhouders, -makelaars en -accountants.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.