Nieuws Antwerpen Secutec steekt Nederlandse grens over

Secutec steekt Nederlandse grens over

Secutec steekt Nederlandse grens over

Secutec, leverancier van internetbeveiligingsoplossingen, opent een vestiging in Nederland. Het Belgische bedrijf, dat in 2005 werd opgericht door Geert Baudewijns, heeft al een kantoor in Aartselaar, maar de vraag naar een Nederlandse afdeling was groot.

Secutec uit Aartselaar heeft zo’n vijftig mensen in dienst, maar heeft niet alleen klanten in België. “We hebben meerdere internationale klanten”, zegt ceo Geert Baudewijns. “Niet alleen in Europa, maar ook in de VS en Azië. De meeste van onze klanten zijn gevestigd in België, maar sinds kort groeien we ook sterk in Nederland. Daarom besloten we om Secutec Nederland te openen. Zo kunnen we de Nederlandse markt onze beste service bieden.”

Het Nederlandse kantoor is gevestigd in Blaricum, niet ver van Utrecht en Amsterdam. Martijn van Lom en Bas van Ek nemen de leiding van Secutec Nederland. De managers kennen elkaar al twintig jaar en werkten de laatste tien jaar bij het internationaal beveiligingsbedrijf Kaspersky.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.