Select HR helpt schoolverlaters

meisjes

Nogal wat schoolverlaters zijn nog altijd op zoek naar een goede baan.  Velen dreigen evenwel een ontgoocheling op te lopen. Het Human Resources bedrijf Select HR staat altijd  klaar om jongeren op te vangen. Het bedrijf heeft zelfs tientallen vacatures openstaan in de brede regio rond Antwerpen.

HR is een hard omstreden markt. Verscheidene tientallen bedrijven engageren zich om werkzoekenden aan een job te helpen. Wat vandaag zeker niet evident is. Select HR zit mee in de slag.  Zeker schoolverlaters hebben het niet makkelijk. "Veel jonge mensen weten niet goed hoe ze in het bedrijfsleven kunnen instappen. Ze zijn alvast niet erg optimistisch. Ze vrezen dat ze niet veel kansen hebben. Jongeren hebben niettemin veel attraktieve voordelen te bieden: ze zijn flexibel, ze zijn gepassioneerd en leergierig. Ze beschikken over veel nieuwe kennis die oudere werknemers helemaal niet hebben", heet het aan de Noorderlaan in Antwerpen, de hoofdzetel van Select HR.

Select HR heeft in de loop van de jaren een uitgebreid kantorennetwerk opgebouwd. De Vlaamse arbeidsmarkt wordt opgevolgd vanuit zo'n 20 vestigingen. Tot het klantenbestand van het bedrijf behoren oa. Colruyt, Mars, Vaillant, Febelgra, Essenscia enz.