Nieuws Antwerpen Sensibiliseringproject Local Friday steunt lokaal, ambachtelijk talent

Sensibiliseringproject Local Friday steunt lokaal, ambachtelijk talent

Sensibiliseringproject Local Friday steunt lokaal, ambachtelijk talent

ANTWERPEN – De sensibiliseringscampagne Local Friday wil lokaal, ambachtelijk talent en lokale winkeliers ondersteunen via een inspirerend online project. De fysieke aftrap vindt op 22 november plaats in het Felix Pakhuis in Antwerpen met de Local Friday Fair.

De online sensibiliseringscampagne wil consumenten op lange termijn aansporen om bewust lokaal te kopen. Via een online charter op www.iksteunlocalfriday.be kunnen consumenten de actie een hart onder de riem steken.

“Met deze campagne willen we iedereen bewust maken dat kopen bij een lokale ondernemer heel veel voordelen heeft. Je kiest voor kwaliteit en duurzaamheid en investeert in de toekomst van je lokale omgeving”, vertelt initiatiefneemster Sofie Smolders.

Met de actie willen de initiatiefnemers samen met het NSZ (Nationaal Syndicaat voor Zelfstandigen) iets doen aan het dalend cijfer lokale makers in Vlaanderen. Op 22 november krijgt de actie een fysiek gezicht op de Local Friday Fair in het Felix Pakhuis te Antwerpen. Daar zullen een 30-tal standhouders uit verschillende sectoren hun producten en hun verhaal voorstellen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.