Nieuws Antwerpen Sevenconcrete en PicPac uitgeroepen tot beste junioronderneming

Sevenconcrete en PicPac uitgeroepen tot beste junioronderneming

Sevenconcrete en PicPac uitgeroepen tot beste junioronderneming

ANTWERPEN – Op de Vlajo Verkoopdag in Shopping Promenade Kapellen werden Sevenconcrete en PicPac uitgeroepen tot beste junioronderneming. De eerste onderneming werd afgevaardigd door het Sint-Lievenscollege Antwerpen, de tweede door de Karel de Grote Hogeschool Antwerpen.

Studenten van het 7de jaar retailmanagement en visual merchandising in Sint-Lievenscollege Antwerpen hebben met handgemaakte betonnen sierschalen (Sevenconcrete) gewonnen in de algemene categorie van beste junioronderneming. In de categorie Small Business Projects wonnen de studenten van het 1ste jaar bedrijfsmanagement – internationaal ondernemen van de Karel de Grote Hogeschool Antwerpen. Zij maakten indruk met een ecologische lunchzak (PicPac).

Naast de prijzen voor beste junioronderneming, werden ook andere teams beloond voor hun inzet. Zo had Cofent van Mater Salvatorisinstituut Kapellen de beste verkoopstand. Frula van Universiteit Antwerpen won de studentenprijs.

Het project Vlajo Mini-ondernemingen is een initiatief van Vlajo in samenwerking met de provincies en wordt gesteund door de Vlaamse regering. Een Vlajo Mini-onderneming is een bedrijfje dat is opgericht door leerlingen uit verschillende richtingen in het secundair en hoger onderwijs. De leerlingen kiezen zelf hun producten/diensten en beheren hun mini-onderneming volgens de regels van het ondernemerschap.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.