Nieuws Antwerpen Sexshop Pabo heropent op 23 november als Babylon loveshop

Sexshop Pabo heropent op 23 november als Babylon loveshop

Sexshop Pabo heropent op 23 november als Babylon loveshop

AARTSELAAR – De groep Babylon nam vorige maand de drie grootste winkels van het failliete erotische postorderbedrijf Pabo over. De keten heeft ook al enkele erotiekwinkels in Wallonië en Frankrijk. De shop in Aartselaar zal op 23 november heropenen onder de naam Babylon loveshop.

“De kans om de drie sterkst presterende winkels van Pabo over te nemen, wilden we niet laten liggen. Zeker omdat de grote winkeloppervlakte in Roeselare perfect beantwoordt aan ons concept om de klanten in een comfortabele shoppingomgeving kennis te laten maken met een zeer ruim aanbod en met verkooppersoneel dat hen alle mogelijke informatie kan bieden”, legt Babylon-directeur Sylvain Spitaels uit. “Zowel in Roeselare als in Wetteren en Aartselaar behouden alle vroegere Pabo-medewerkers zo hun job.”

Nieuw winkelconcept

Babylon wil van zijn uitbreiding in België gebruik maken om ook een boodschap van inclusiviteit uit te dragen. “We streven ernaar om aan ieders wensen en behoeften te voldoen: koppels, vrijgezellen, hetero’s, de LGBTQ+’s, mensen met een handicap, fetisjisten, BDSM-fanaten, jongeren en ouderen. Iedereen kan bij ons terecht voor zijn eigen seksbeleving”, aldus Sylvain Spitaels.

Om het vernieuwde winkelconcept te vieren, heeft Babylon tijdens de feestelijke opening van de loveshop in Wetteren uitgepakt met een sextoy ruilactie. “De eerste 50 klanten die een oud seksspeeltje meebrachten naar de winkel, werden getrakteerd op een nieuw exemplaar. Ook voor de opening van de winkels in Wetteren en Aartselaar later deze maand staan dergelijke ruilacties gepland.”

Erotiekbedrijf Pabo ging in juli dit jaar failliet. Eind augustus was er bij de winkels in Aartselaar, Roeselare en Wetteren een uitverkoop waar heel wat volk op af kwam. Het bedrijf valt sinds 1999 onder het Duitse Beate Uhse. De webshop van Pabo en Beate Uhse zijn overgenomen door EDC, de eigenaar van EasyToys.nl.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.