Nieuws Antwerpen Shoppingcenters komen met groot relanceplan voor heropening

Shoppingcenters komen met groot relanceplan voor heropening

Shoppingcenters komen met groot relanceplan voor heropening

WIJNEGEM/SINT-NIKLAAS/KAPELLEN/BEVEREN – Belgische shoppers kunnen vanaf maandag 11 mei opnieuw in alle comfort én veiligheid winkelen in de populaire shoppingcenters, zoals Wijnegem, Waasland Shopping en Promenade. De grootste beheerders van shoppingcenters in ons land, CEUSTERS, AG Real Estate en Wereldhave Belgium, hebben de voorbije weken de krachten gebundeld en een nauwkeurig relanceplan uitgetekend voor een vlotte, aangename en veilige heropening van de winkels.

Het gaat over meer dan 1.000 winkels die op hetzelfde moment openen. Een hele titanenklus dus voor de beheerders om het relanceplan op te stellen. Concreet zullen klanten en winkeliers rekening moeten houden met enkele eenvoudige, maar duidelijke spelregels die ook zichtbaar zullen zijn op infoborden en digitale schermen. Social distancing (1,5 meter afstand en één bezoeker per tien vierkante meter), algemene hygiëne en mondmaskers zijn daarbij enkele van de voornaamste. Bezoekersaantallen worden voortdurend in real-time gemonitord en mensen zonder mondmaskers kunnen ter plekke een eenvoudig exemplaar aanschaffen.

“Alle shoppers zijn opnieuw welkom om in alle veiligheid en comfort te komen winkelen. We rekenen hier uiteraard wel op het gezonde verstand van de bezoekers om de nodige social distance te bewaren. Wij zijn ervan overtuigd dat, mits de nodige voorzorgsmaatregelen en discipline van elke winkelier en bezoeker, de versoepeling van de maatregelen de consument een aangename winkelervaring kan geven die de retailsector op haar beurt opnieuw wat broodnodige zuurstof kan geven”, zeggen de beheerders van CEUSTERS, AG REAL ESTATE en Wereldhave Belgium.

CEUSTERS, AG Real Estate en Wereldhave Belgium beheren 25 shoppingcenters in ons land. Waaronder Wijnegem Shop Eat Enjoy, Waasland Shopping (Sint-Niklaas), Promenade (Kapellen) en Warande (Beveren).

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.