Nieuws Antwerpen Silverspoon Catering Wijnegem tweemaal bekroond op BEA Catering Awards 2017

Silverspoon Catering Wijnegem tweemaal bekroond op BEA Catering Awards 2017

Silverspoon Catering Wijnegem tweemaal bekroond op BEA Catering Awards 2017

De Wijnegemse cateraar Silverspoon@ Exclusive Catering & Events sleepte op de jaarlijkse BEA Catering Awards in ICC Gent twee onderscheidingen in de wacht. De zilveren trofee van de vakjury voor event-catering en een speciale Corporate Catering Award. Ook in 2014 behaalde Silverspoon de gouden BEA Award voor beste event-cateraar van het jaar.

Tijdens de BEA Catering-competitie ontvingen 11 cateraars elk een mysterybox met dezelfde ingrediënten. Hiermee moesten ze aan de slag om een 3-gangenmenu te bereiden. Hun creaties werden voorgeschoteld aan 2 jury’s: een vakjury en een corporate jury van event managers.

“We zijn uiteraard fier op beide awards omdat we deze mooie appreciatie krijgen vanuit de sector zelf”, onderlijnt Bart Claessens, drijvende kracht van Silverspoon.

Bart Claessens begon met zijn cateringbedrijf op zijn 23ste, in een bescheiden pand in Antwerpen eind jaren 90. Dat fungeerde tegelijk als restaurant en als operationele keuken voor feesten. In 2004 verhuisden de cateringactiviteiten naar een feestzaal ten noorden van Antwerpen.

In 2006 verhuisde het bedrijf naar een grote industriële vestiging van 900 m² in het industrieterrein aan de Bijkhoevelaan in Wijnegem. De naam werd veranderd in Silverspoon. In 2014 volgde een nieuwe uitbreiding door het naastgelegen pand mee in gebruik te nemen. Op dit moment heeft de cateraar daar in totaal 1.800 m² ter beschikking.

In 2015 werd in Kapellen de degustatieruimte Twenty Two gecreëerd. Sinds dit jaar biedt Silverspoon het domein Wolvenbos in Kapellen als exclusieve feestlocatie aan. Voor bedrijfsevents, vergaderingen, conferenties en feesten is er ook nog Den Berg in Londerzeel. Deze voormalige spoorwegloods op een boogscheut van de A12 werd omgebouwd tot geschikte eventlocatie.

Silverspoon kan bedrijfsevenementen aan voor 50 tot 3.000 of meer  gasten. Verder verzorgt het bedrijf huwelijken, verjaardagen, jubileums, babyborrels enz.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.