Nieuws Antwerpen SINC geeft frisse kijk op bedrijven

SINC geeft frisse kijk op bedrijven

SINC geeft frisse kijk op bedrijven

sibcDe Antwerpse studentenorganisatie SINC probeert medestudenten een frisse kijk te geven op de wereld van de ondernemers. SINC staat voor Students for Innovation and Cooperation. Het gaat om een samenwerking tussen de Antwerpse universiteit en de onderscheiden hogescholen.

Informeren, inspireren en activeren is de boodschap. In dit kader worden ook drie prijzen toegekend. De werkgeversorganisatie Voka-Kamer van Koophandel en de stad Antwerpen steunen het initiatief.

SINC bekroont zowel de meest beloftevolle student-ondernemer en de idee van het jaar. Er wordt ook een algemene SINC-prijs toegekend. De respons op het evenement was massaal. Er kwamen enorm veel inschrijvingen binnen. De bekendmaking van de winnaars gebeurde door de gedeputeerde voor economie van de provincie Antwerpen, Ludwig Caluwé.

  • De prijs voor meest beloftevolle studentenonderneming ging naar Taglayer. Taglayer is een innovatieve onderneming om websites nog meer aan te passen aan de persoon die hen te zien krijgt.
  • De prijs voor het meest beloftevolle studentenidee ging naar GrandEleganza, een concept dat met schoenen voor vrouwen met een grote schoenmaat het gat in de markt gevonden lijkt te hebben.
  • NoodleBruger kreeg de algemene SINC-prijs: de ontwerpers dachten  de speciale hamburgerbroodjes uit in de vorm van noodles. Op die manier worden Aziatische en westerse invloeden verwerkt in één gerecht.

SINC wordt aangestuurd door president Sebastiaan De Block en vice Chaim Funizola. Het bestuur bestaat uit Jorn Verhaegen, Olivier Kegels, Mathys Cop, Charlotte Van Lint, Thomas Daman, Charlotte De Ridder, Nathalie De Schepper, Alex Demoulin, Maxim Piessen en Thierry D’Haenens.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.