Nieuws Antwerpen Sketchers opent in Wijnegem

Sketchers opent in Wijnegem

Sketchers opent in Wijnegem

sketchHet wordt ongetwijfeld een stormloop. Zaterdag opent het Amerikaanse schoenenmerk Sketchers zijn eerste winkel in de Benelux in het Wijnegem Shopping Center. Schoenenfans staan nu al op de uitkijk.

Sketchers is een icoon. Met een aanbod aan liefst 3000 sportieve en hippe schoenen is Sketchers vooral populair bij teens en jongeren. Het merk is met zijn Amerikaanse look ontzettend “in”.

Het Amerikaanse bedrijf heeft in dit opzicht een langetermijnstrategie ontvouwd om liefst 15 eigen winkels te openen in de Benelux. Wijnegem krijgt daarbij de absolute primeur. Het bedrijf opent zaterdag een knappe winkel die de eigen stijl van de groep aangemeten kreeg. Het design is heel opmerkelijk en zal ongetwijfeld veel geïntereseerde kopers binnen lokken. Niet alleen schoenenfans.

Sketchers wil alvast afwachten hoe Antwerpen zal reageren op het aanbod aan schoenen. In functie van de eerste cijferresultaten zullen ook de andere winkels een definitieve oriëntatie krijgen.

Sketchers tekent als Amerikaanse groep voor een omzet van liefst 3 miljard dollar en wordt aangestuurd vanuit Manhattan Beach in Californië.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.