Nieuws Antwerpen Smaakmakers van Stadsbrouwerij De Koninck creëren samen worstenbrood

Smaakmakers van Stadsbrouwerij De Koninck creëren samen worstenbrood

Smaakmakers van Stadsbrouwerij De Koninck creëren samen worstenbrood

Op 10 januari is het Verloren Maandag. Traditiegetrouw schuiven dan veel mensen uit de Antwerpse regio op de maandag na Driekoningen appelbollen en worstenbroden in de oven. Bakker Kenney Van Hoorick van The Bakery, één van de Smaakmakers van Stadsbrouwerij De Koninck, zorgt voor appelbollen en worstenbroden in samenwerking met de andere ambachten op de site van de brouwerij.

Bij bakker Kenney van The Bakery, de ambachtelijk bakkerij op de site van Stadsbrouwerij De Koninck, is het alle hens aan dek. Want voor hen is Verloren Maandag dé drukste dag van het jaar.

Ook dit jaar werkt hij opnieuw samen met de andere Smaakmakers op de site. Sterrenrestaurant The Butcher’s Son creëerde een worstenbrood met poule de Bresse truffée: worst op basis van kippengehakt met truffel van The Butchers’s Store. Kaasaffineurs Van Tricht zorgden voor een worstenbrood met raclette kaas. Black Smoke ging dit jaar voor twee verschillende creaties: Black Smoke Brisket Special (dé favoriet van velen vorig jaar) en de Black Smoke Tex Mex Special (worst van gerookt varkensgehakt, jalapeno, komijn en Provolone kaas). Uiteraard kan je ook kiezen voor een traditioneel worstenbrood én een appelbol.

Stadsbrouwerij De Koninck biedt online verschillende (take-away)pakketten aan. Zo is er het pakket ‘Best of The Brewery’, met daarin vier worstenbroden, 1 crowler met een De Koninck bier én een cocktail (Smokey Negroni) van de hand van Paul Morel. Wie nog wil bestellen, moet er wel snel bij zijn.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.