Nieuws Antwerpen SODAplus verwelkomt Wouter Torfs in raad van bestuur

SODAplus verwelkomt Wouter Torfs in raad van bestuur

SODAplus verwelkomt Wouter Torfs in raad van bestuur

Vanaf 15 februari 2022 telt de raad van bestuur van vzw SODAplus drie extra leden. Eén van hen is Wouter Torfs. De ceo van Schoenen Torfs was al sinds 2016 ambassadeur van het wetenschappelijk onderbouwd onderwijsproject, maar gaat nu dus een groter engagement aan.

vzw SODAplus zet zich in om de kwaliteiten van leerlingen te aligneren met de noden en vereisten van de arbeidsmarkt. Het is het grootste wetenschappelijk onderbouwd onderwijsproject in Vlaanderen. Tijdens de jaarlijkse algemene vergadering stemde de vzw onlangs over nieuwe kandidaturen voor haar raad van bestuur. Daarbij werd Wouter Torfs, samen met Lesley Arens en Kristof De Witte, unaniem verkozen voor een termijn van minimaal drie jaar.

Torfs is al sinds 2016 ambassadeur van vzw SODAplus: “Schoenen Torfs is al 10 keer verkozen tot beste werkgever van België. Om dat te kunnen bereiken moet je investeren in een sterke bedrijfscultuur en een positieve houding van medewerkers. Vzw SODAplus doet dit al van op de schoolbanken: samen met de deelnemende scholen stimuleert SODAplus jongeren om in te zetten op stiptheid, orde en gedrevenheid. Deze waarden zijn van essentieel belang om succesvol te kunnen zijn in het professionele leven.”

De raad van bestuur van SODAplus telt binnenkort dus zeven leden, met ook Lesley Arens van HR-platform #ZigZagHR, onderwijseconoom aan de KU Leuven Kristof De Witte, professor Human Resource Management aan Vlerick Business School Koen Dewettinck, professor Onderwijskunde aan UGent Martin Valcke, postdoctoraal onderzoeker aan UGent Karolien Keppens en bestuurder van vzw SODAplus Simon Mensaert.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.